Posodobili smo naš pravilnik o zasebnosti. Če ga želite prebrati, prosimo, kliknite tukaj.

Solata s toplo koruzo in bučko

Print
recipes-healthy-food

Sestavine:

  • 2 jedilni žlici oljčnega olja
  • 2 skodelici koruze v zrnju
  • 2 rumeni bučki, razpolovljeni in zrezani na tanke rezine
  • 150 g rumenih paradižnikov češnjevcev, razpolovljenih
  • 1 jedilna žlica balzamičnega kisa ali kisa iz rdečega vina
  • 1 čajna žlička sušene bazilike
  • Sol in poper po okusu
  • Česen po izbiri

Navodilo:

V srednje veliki kozici na srednje močnem ognju segrejte oljčno olje. V vroče olje dodajte koruzo v zrnju in rezine bučke. Sauté until vegetables are tender but still crisp. Nato koruzo in bučo pretresite v solatno skledo. Dodajte paradižnike, kis, baziliko, sol in poper ter dobro pretresite.

Prehranska vrednost porcije:

KalorijeBeljakovineMaščobeOgljikovi hidratiVlaknine
1403 g8 g17 g2 g
©   Herbalife International of America, Inc. Reprodukcija v celoti ali po delih ni dovoljena brez pisnega dovoljenja.
Vse pravice pridržane. Vse blagovne znamke in slike izdelkov na tej strani so last družbe Herbalife International, Inc., razen če je navedeno drugače.
 
Herbalife je član Sekcije direktne prodaje Trgovinske zbornice Slovenije.
 
  • Sekcija Direktne Prodaje Logotip
  • Trgovinska zbornica Slovenije Logotip


sl-SI | 22.2.2019 8:36:00 | NAMP2HLASPX01