Razvajajte se z nego kože

Print
pamper_yourself_thumbnail

Privoščite si sproščujočo penečo kopel


Moj glavni način sproščanja je od nekdaj peneča kopel. Dodajte malo svoje najljubše peneče kopeli, prižgite nekaj sveč, prižgite glasbo in se potopite v prijetno sprostitev. Nič ni boljšega od dobrega in toplega uživanja za sprostitev mišične napetosti, da se odprejo pore in se zbistrijo misli.

Nanesite si obrazno masko


Dobra obrazna maska ne pomeni nujno, da morate v lepotni salon. Enako, visoko kakovostno izkušnjo imate lahko tudi doma. Izberite obrazno masko s poživljajočim pridihom, na primer z rožmarinom ali meto. Nanesite jo na obraz, pustite, da se posuši in preprosto počakajte na rezultate. Jaz si z veseljem nanesem masko, medtem ko se sproščam v kopeli. Posebno mi ugajajo para, mehurčki, aromatični vonji in to, da se lahko preprosto sproščam. Maske, ki vsebujejo bentonitno glino, imajo izjemne lastnosti za učvrstitev kože in vpijanje nečistoč iz kože. Poleg tega daje občutek svilnate in gladke gline na koži dejansko pristno izkušnjo popolnega razvajanja..

Odplaknite dan s kože


Včasih se vam zdi, da bi radi vse težave dneva preprosto splaknili s kože. Privoščite si popolno razvajanje in uporabite čistilni piling, ki odlično diši in vsebuje delce čistilnega sredstva, ki odstranijo odmrle kožne celice. Ko boste občutili, kako nežna in svilnata je koža po uporabi, bodo vaše težave izpuhtele v zrak.

Navlažite kožo od glave do peta


Najbolje je, da takoj po temeljitem čiščenju s pilingom ali peneči kopeli radodarno nanesete vlažilni losjon. Nanesite ga na še vlažno kožo, da dobro vpije tako zelo potrebno vlažnost. Koža bo videti mladostnejša, na otip pa bo svilnata in mehka. Vzemite si nekaj dodatnih minut za sprostitev, uživanje in se osredotočite na prste na nogah, pete, noge in roke. Nekaj malega masaže in veliko dobrega vlažilnega losjona bosta zanesljivo odpravila stres celotnega dne.

Najdite čas in počnite ... karkoli!


Vsakdo rad počne nekaj za dušo, s čimer se še posebno dobro sprosti. To je lahko peneča kopel, hiter sprehod, skok v bazen ali številne druge dejavnosti. Vzemite si čas in prelistajte svojo najljubšo revijo ali začnite brati knjigo, ki ste jo neskončno dolgo odlagali. Karkoli že počnete, vzemite si čas in ga namenite samo svojemu razvajanju.

Nikoli naj vam ne bo škoda časa za svoje razvajanje. Malo razvajanja ima zelo velike učinke in je zares zelo koristno za vas in vse okrog vas – zato le v akcijo!

Prispevek lepotne strokovnjakinje Jacquie Carter. Jacquie je direktorica oddelka za zunanjo prehrano pri Herbalifu.
sl-SI | 15. 05. 2021 16:55:17 | Zus2phlsg000001