Posodobili smo naš pravilnik o zasebnosti. Če ga želite prebrati, prosimo, kliknite tukaj.

7 nasvetov, kako s čiščenjem kože do bolj zdrave kože

Print
7_face_cleansing_tips100x92

Kožo očistite dvakrat na dan: vsako jutro in zvečer pred spanjem, brez izjem. Le zato, ker se vam zdi, da je vaša koža videti čista, še ne pomeni, da je res čista. Možno je, da je prekrita z nevidnimi nečistočami, ki ji lahko škodijo. Odstranite jih.
Izogibajte se običajnim milom in izberite raje čistilna sredstva, ki so primerna za kožo na obrazu, nežna in prilagojena vašemu tipu kože.
Kože nikoli ne osušite z družinsko ročno brisačo. Če ni čista, lahko na svež in čist obraz prenesete bakterije. Na hitro jo povohajte. Če brisača ne diši kot sveža po pranju, jo nadomestite s čisto brisačo.
• Kožo vedno spirajte le s toplo vodo, nikoli s preveč hladno ali vročo. Velika temperaturna odstopanja lahko dražijo vašo kožo in ji škodijo.
• Očistite svojo kožo s pilingom vsaj enkrat na teden. Nežno čiščenje s pilingom bo odstranilo odmrle celice na obrazu, to pa vam bo pomagalo do svetlejše in bolj gladke polti. Enako kot čistilno sredstvo tudi piling izberite ustrezen svojemu tipu kože.
Občasno si privoščite obrazno nego. Tako kot greste k zobozdravniku očistiti zobe, tako tudi vaša koža potrebuje globinsko čiščenje. Pogostnost obrazne nege je odvisna od tipa kože. Da bi lažje ugotovili, kako pogosto potrebujete globinsko čiščenje kože, se posvetujte s svojo kozmetičarko.
• Posebej nežno čistite kožo okrog oči. Koža na tem predelu je v primerjavi s celotnim telesom najtanjša plast kože. Zato bodite posebej previdni.

Ali ste že do zdaj sledili tem nasvetom? Dobro. Vsi smo zelo zaposleni in včasih prezremo najpreprostejše stvari, čist obraz in čista koža pa vam bosta vsekakor izboljšala samozavest.


©   Herbalife International of America, Inc. Reprodukcija v celoti ali po delih ni dovoljena brez pisnega dovoljenja.
Vse pravice pridržane. Vse blagovne znamke in slike izdelkov na tej strani so last družbe Herbalife International, Inc., razen če je navedeno drugače.
 
Herbalife je član Sekcije direktne prodaje Trgovinske zbornice Slovenije.
 
  • Sekcija Direktne Prodaje Logotip
  • Trgovinska zbornica Slovenije Logotip


sl-SI | 22.2.2019 21:18:16 | NAMP2HLASPX01