5 jutranjih lepotnih navad za začetek vsakega dneva

Print
5_morning_beauty_habits_to_sta

Najprej: Naše potrebuje primerno energijo, da lahko ustrezno začne dan polno moči, ključne hranilne snovi v našem zajtrku pa prispevajo beljakovine. Beljakovinski zajtrk bo verjetneje pomagal preprečevati želje po dopoldanskih prigrizkih z nezdravimi živili, poleg tega pripomore k obvladovanju pri kosilu.

Antioksidanti imajo besedo!

Ni pomembno le, kaj damo nase, pomembno je tudi, kaj damo vase. Zato redno uporabljajte izdelke za nego kože, ki so bogati z antioksidanti. Prosti radikali so povsod: v onesnaževalih, ki smo jim izpostavljeni vsak dan, in številnih živilih, ki jih uživamo. Tudi naše telo lahko ustvarja proste radikale. Uporaba izdelkov za nego kože, ki so bogati z antioksidanti, vsako jutro je kar nujno. Preden zapustite dom, premislite o uporabi čistilnega losjona, tonika, seruma in vlažilnega losjona, tudi sredstva za zaščito pred sončnimi žarki.
H2O, da dan bolje steče

To, da sta pitje vode in hidracija za telo pomembna, že veste. Toda ali ste vedeli, da je pitje vode zjutraj še posebno pomembno? Vsaka ura, ko si privoščite lepotni spanec, pomeni, da telo to uro ne dobi nobene vode. Ko se zbudite, telo potrebuje tekočine za hidracijo. Ko ste dehidrirani, preprosto niste pri najboljših močeh. Zato osvojite jutranjo navado: takoj ko se zjutraj zbudite, spijte velik kozarec vode. To bo pripomoglo k hidraciji telesa in vam omogočilo, da boste dan začeli primerno okrepljeni.

Jutranja vadba za pomirjujoč večer

Če lahko osvojite nekaj jutranje telovadbe, boste koristi tega čutili tudi, ko se odpravite spat. Zjutraj namenite kratek čas za hitro jutranjo hojo, plavanje pred službo ali celo nekaj krogov na kolesu po soseski. Jutranja vadba lahko pripomore k boljšemu nočnemu spanju. Ne pozabite, počitek se z razlogom imenuje lepotni spanec.
Nič ni boljšega od sijoče kože po telovadbi, ki vam daje mladostnejši videz, sijoč videz za boljši dan. Po novem torej ne pritiskajte več na gumb za dremež. Budilko postavite na drug konec spalnice, da boste morali vstati, da bi jo lahko ugasnili. Zveni kot mučenje, kajne? Toda takoj, ko boste občutili koristi nove navade, boste veseli, da ste jo osvojili.

sl-SI | 15. 05. 2021 17:42:30 | Zus2phlsg000001