Posodobili smo naš pravilnik o zasebnosti. Če ga želite prebrati, prosimo, kliknite tukaj.

Zakaj je hidracija koristna za vas?

Print
Glasses with Herbalife Tea

Tekočine zaužijemo ne le s pitjem vode, ampak tudi s hrano, kar prispeva k dnevnemu zaužitju tekočin, količina tekočin pa se močno spreminja.

Mleko, sveže sadje in zelenjava so živila z visoko koncentracijo vode. To nam omogoča zelo raznovrstne napitke, s katerimi se lahko doseže boljša hidracija.

Čeprav čaji in kave vsebujejo kofein, ki deluje kot diuretik, lahko tudi ti napitki, če se pijejo v kontroliranih količinah, prispevajo k dnevnemu zaužitju vode. Namesto običajnih čajev ali kave so bolj priporočljivi zeliščni čaji, saj vsebujejo manj kofeina.

Herbalifov instantni zeliščni napitek je zeliščna pijača z izvlečki čaja, in sicer zelenega čaja, čaja orange pekoe, gozdnega slezenovca, hibiskusa in kardamoma. Herbalifov instantni zeliščni napitek psipeva k dnevnemu zaužitju vode, ob tem pa ima malo kalorij in en napitek vsebuje 85 mg kofeina. To pa pripomore k boljši zbranosti in imate več energije, kar je potrebno še posebno pri zajtrku. Na voljo je v različnih okusih in se lahko pije hladen ali topel.

Lahko pa ga uporabite tudi za pripravo ledenega časa. Je zelo priročen način za pitje v poletnem času, saj lahko napitek prilagodite svojim željam z različnimi okusi svežega sadja in zelišč.

©   Herbalife International of America, Inc. Reprodukcija v celoti ali po delih ni dovoljena brez pisnega dovoljenja.
Vse pravice pridržane. Vse blagovne znamke in slike izdelkov na tej strani so last družbe Herbalife International, Inc., razen če je navedeno drugače.
 
Herbalife je član Sekcije direktne prodaje Trgovinske zbornice Slovenije.
 
  • Sekcija Direktne Prodaje Logotip
  • Trgovinska zbornica Slovenije Logotip


sl-SI | 22.2.2019 21:18:30 | NAMP2HLASPX01