Zakaj je hidracija koristna za vas?

Print
Glasses with Herbalife Tea

Tekočine zaužijemo ne le s pitjem vode, ampak tudi s hrano, kar prispeva k dnevnemu zaužitju tekočin, količina tekočin pa se močno spreminja.

Mleko, sveže sadje in zelenjava so živila z visoko koncentracijo vode. To nam omogoča zelo raznovrstne napitke, s katerimi se lahko doseže boljša hidracija.

Čeprav čaji in kave vsebujejo kofein, ki deluje kot diuretik, lahko tudi ti napitki, če se pijejo v kontroliranih količinah, prispevajo k dnevnemu zaužitju vode. Namesto običajnih čajev ali kave so bolj priporočljivi zeliščni čaji, saj vsebujejo manj kofeina.

Herbalifov instantni zeliščni napitek je zeliščna pijača z izvlečki čaja, in sicer zelenega čaja, čaja orange pekoe, gozdnega slezenovca, hibiskusa in kardamoma. Herbalifov instantni zeliščni napitek psipeva k dnevnemu zaužitju vode, ob tem pa ima malo kalorij in en napitek vsebuje 85 mg kofeina. To pa pripomore k boljši zbranosti in imate več energije, kar je potrebno še posebno pri zajtrku. Na voljo je v različnih okusih in se lahko pije hladen ali topel.

Lahko pa ga uporabite tudi za pripravo ledenega časa. Je zelo priročen način za pitje v poletnem času, saj lahko napitek prilagodite svojim željam z različnimi okusi svežega sadja in zelišč.

sl-SI | 15. 05. 2021 17:52:08 | Zus2phlsg000000